Hâfızlık ve Kur'an-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışmaları

01 Aralık 2023 Cuma

Bu yıl ilki planlanan Hâfızlık ve Kur'an-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışmaları 19 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.
Yarışmaya Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi lisans öğrencileri ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İlahiyat temel alanında eğitim gören yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilecektir. Başvurular İlahiyat Fakültesi Kur'an-ı Kerim hocalarına mail üzerinden ya da yüz yüze yapılabilecektir. Yarışmalar kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı düzenlenecek, her bir grup kendi içerisinde değerlendirmeye alınacaktır. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecektir.

Başvuruların Kabul Tarihi: 1-15 Aralık 2023
Yarışma Tarihi ve Saati: 19 Aralık 2023, 10.30 (kız öğrenciler) - 13.00 (erkek öğrenciler)

Yer: İlahiyat Fakültesi Fuat Sezgin Konferans Salonu